Bli medlem i en av våra 150 föreningar

Junis finns i hela landet och erbjuder kul och trygg verksamhet där alla barn mellan 6 och 15 år är välkomna. Är du över 15 år kan du bli ledare.

Vi hoppas att du vill hänga med!

Som medlem i Junis är du med i en förening. Många föreningar träffas varje vecka och gör massor av roliga saker. En del spelar teater eller håller på med dans, andra pysslar, leker eller ser på film. I en del föreningar träffas man mer sällan och åker på utflykter, gör övernattningar och annat kul.Junis-föreningen du väljer att vara med i tillhör ett Junis-distrikt. Distriktet ordnar aktiviteter som alla medlemmar blir inbjudna att vara med på, till exempel discon, sommarläger, julaktiviteter och utflykter.Det är gratis att bli medlem i Junis.

Det kan dock hända att vissa aktiviteter som t ex läger, kan kosta en liten slant. Vi gör då allt vi kan för att hålla avgiften så låg som möjligt och aktiviteten är naturligtvis frivillig.

Händer i Junis

Händer i Junis är Junis nya medlemstidning som alla medlemmar och ledare får hemskickad i brevlådan fyra gånger om året. I det allra första numret av Händer i Junis intervjuar vi medlemmen Gunnar som är en karateälskande bakfantast. Du får läsa om junisarna som har sovsäcksmys på läger och så får du ta del av hur du kan vara en supersnäll kompis på Junis-träffen. Vi bjuder också på ett mumsigt recept på regnbågsmuffins, knep och knåp och klurigt korsord.